Vrijdag 7 februari

Na twee leuke ontvoeringen (vrijgezellenfeesten)was het tijd voor het uiteindelijke feest.

Zoals jullie weten werd ik in de zomer van 2019 in Wenen achter het winterpaleis van keizerin Sissi gevraagd of ik een geregistreerd partnerschap met Ed wilde (want trouwen wilde ik nooit meer riep ik altijd) En ik zei ja🤪

Wat jullie ook al wisten is dat we onze eigen ringen hebben gemaakt middels een partner workshop "ringen maken" De datum was snel beslist, want op 7 februari 2015 hebben we ons voor het eerst ontmoet, dus was 7 februari 2020 precies 5 jaar later de ultieme dag om mekaar een belofte te doen. 

Wij dachten dus dat een geregistreerd partnerschap aangaan niet zo'n big deal zou zijn,maar daar vergisten we ons behoorlijk in.

We wilden alle beide toch dat onze broers en zussen bij ons feestje aanwezig zouden zijn, en dat groeide uit met de kinderen van onze broers en zussen en uiteraard ook mijn super lieve knotsgekke vriendinnen. Dianne, Sylvia, Cora en Delycia mochten niet ontbreken.

De gekken bende was compleet, de namen genoteerd de kaarten besteld de ringen waren klaar het gemeentehuis ingelicht, de babs (buitengewoon ambtenaar burgerlijke staat) uitgezocht die onze plechtigheid mocht inluiden.

De feestlokatie was inmiddels ook bekend, de kleding hing eindelijk op een hangertje te wachten, de bestelde bedankjes waren binnen, de wok was gereserveerd voor mijn kinderen en ons tweetjes en toen was het alleen nog maar de dagen aftellen tot de datum waarop alles gebeuren zou.

Ik kan jullie vertellen dat deze datum toch nog sneller in zicht was als ik dacht.

Mijn twee jongens waren mijn getuigen en onze lieve schoondochter mocht de getuige van Ed zijn, mijn zussen gaven te kennen om ook aanwezig te zijn op het stadhuis en ze namen mijn moeder mee.

Mijn vriendin Cora en Pieter waren de gelukkigen om de hele dag aanwezig te zijn....onze dag kon niet meer stuk, totdat ik anderhalve week voor D-Day een appje kreeg van de dochter van Cora of ze me mocht bellen.

Mijn vriendin was in de badkamer uitgegleden en in een split op haar stuitje terecht gekomen😢en het was nog maar de vraag of ze op onze dag erbij kon zijn..... Later bleek dus dat ze een breukje in haar wervel had en ze er uiteraard niet bij kon zijn..... 😢 Gelukkig hebben we mekaar veel geappt en we zijn de zondag voor het feestje nog bij ze geweest om te knuffelen dus konden we met een gerust hart toch genieten van onze laatste dagen als vrijgezel🤪

 

Middels onderstaande foto zijn er toch stiekem een beetje overal bij geweest🥰🥰 

En toen was het dus vrijdag D-day Rond 13 uur waren Conny, Gaby en mams bij ons en al gauw kwamen mijn kinderen.....

Twee uur stonden we op de stoep van het gemeentehuis waar onze babs ons binnen liet.....

Hoe we onze belofte deden zien jullie in het onderstaande filmpje..... 

..... Na het gemeentehuis hebben we thuis nog een bakkie gedaan waarna mijn zussen mams weer veilig thuis afgeleverd hebben.

Ik heb snel even mijn kleding verwisseld (bang dat ik knoei tijdens het eten 🤪) waarna we de kinderen meegenomen hebben naar een heerlijk wok restaurant in Bentelo........ helaas zijn hier geen foto's van.

Snel naar huis om me weer om te kleden en toen richting Frans op den Bult in Deurningen Hengelo waar we dus onze dierbare familie en vrienden verwelkomden om met ons een feestje te bouwen. En dat het een geweldig feest is geworden is een feit....... Bekijk hieronder de foto's en filmpjes van een onvergetelijke avond. Lieve allemaal wij danken jullie nogmaals dat jullie deze dag onvergetelijk voor ons hebben gemaakt want zonder jullie was het niet gelukt❤️

Geniet hieronder van de beelden van een super feestje.

Ik hoop dat jullie van deze website net zo hebben genoten als wij op D-Day....... Het was TOP

Graag wil ik nog even onze super leuke cadeautjes laten zien.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gea
5 jaar geleden

Wat een mooi verslag, het was een geweldig feest!!
Veel geluk 🍀en gezondheid ❤️saampjes en nog vele gezellige uitjes met ons in de toekomst

Cora en Pieter
5 jaar geleden

Wat een geweldig feest en dankzij alle foto's die we hebben gekregen, waren we er toch een beetje bij