22 augustus

Vanmorgen ging op tijd de wekker want we wilden een motor rit door Sauerland doen, maar gister was het iets te gezellig bij mijn schoonzus en zwager....
Toen de wekker vanmorgen dus ging dacht ik ff, ach ik blijf nog lekker ff liggen, dat ff was iets langer geworden waardoor onze geplande rit helaas niet door ging.
Wel besloten we om een kleine rit te maken dus slingerde ik mijn been zo rond half 2 over de top koffer van de motor weliswaar in mijn motormuizenpak....en reden richting Duitsland.
We stapten in Münster pas weer van de motor..... Wat een mooie stad is dat toch....een beetje jammer dat er juist die dag allerlei kraampjes en muziektenten stonden (denk voor de zomerfeesten) wel gezellig natuurlijk maar de pracht en praal van deze oude stad werd er wel door vertroebeld...... Ach wat maakt het uit, een mooie smoes om hier weer terug te komen, maar dan voor een heerlijk weekend.
Op de terug reis zijn we in Gronau een hapje gaan eten bij Split........ik had al vaak van hun gehoord en wilde eindelijk zelf eens polshoogte nemen, nou ik kan jullie vertellen: echt heerlijk eten, een hele leuke vriendelijke eigenaar, aardig personeel, lekker betaalbaar en ook nog eens heel gezellig zitten daar met lekker een muziekje erbij.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.