Vrijdag 16 juli

Hoi hoi

Hier ben ik weer.
Ik wil jullie toch even meenemen naar mijn eerste vakantie.....

Omdat ik het achter in de auto niet zo heel fijn vind mocht ik lekker voorin 🤗hoe lief is dat..   

Afijn, we zijn vrijdag 16 juli vertrokken naar Stramproy.....
De reis was echt cool voorin de auto....ik heb baasje af en toe meegeholpen met schakelen ☺️

Eenmaal aangekomen op onze vakantie bestemming werd ik heel lief begroet door de eigenaren van het vakantiepark........die lieve mevrouw vond mij schattig 🤭 en ik kreeg dan ook meteen een koekje van haar.......

Het huisje was wel oké, hoewel ik best even moest wennen......
De eerste nacht mocht ik in het grote bed slapen bij mijn vrouwtje en baasje.....lief hé.


Op zaterdag ben ik met vrouwtje mee gelopen naar die lieve mevrouw om de bestelde broodjes op te halen en ik kreeg lekker weer een koekje van haar☺️ Toen hebben we de omgeving wat verkend.... In Hasselt ( België) zijn we even door de stad gelopen..   
De terugweg zijn we even bij het hoge water van de Maas gaan kijken........

Voordat we weer naar ons huisje gingen zijn we even bij vrienden geweest die toevallig in Stramproy wonen... 
Lekker wat gegeten daar.
Dat was echt even gezellig daar.

Zondag heb ik mijn vrouwtje al om 7 uur uit bed gehaald (🤔ik weet niet of ze dat leuk vond,  maar ik wilde graag naar die lieve mevrouw voor mijn dagelijkse koekje)
En natuurlijk mocht ik met haar meelopen om mijn koekje op te halen.

Na het ontbijt zijn we op weg gegaan naar Maastricht waar we van alles gezien hebben......ik mocht lekker met mijn koppie in de wind (Ja, want het raam mocht open en ik met mijn koppie eruit natuurlijk)

We zijn nog even naar het drielandenpunt geweest waar ik op het hoogste punt van Nederland heb gestaan.


Ook deze keer zijn we bij een vriendin langs geweest die in Heerlen woont........daar waren twee katten een grote schildpad en een konijn🤗en die mevrouw was ook zo lief voor mij.....ik kreeg wat lekkers en mocht bij haar op schoot.......ik voel me echt een gelukshond en mijn vrouwtje zegt ook steeds dat ik een bofkont ben 😊😊

Nu lig ik echt gevloerd onder tafel in ons huisje na te genieten van alle indrukken....

Ben benieuwd wat ik morgen weer mee maak.

Maandag 19 juli

Ik was toch wel heel moe van ons avontuur van gisteren en heb dan ook braaf doorgeslapen toen mijn vrouwtje opeens bij me in de kamer stond heb ik me even heerlijk uitgerekt en zijn we naar voren gelopen om mijn snoepje/koekje op te halen (o, ja ook de bestelde broodjes)
We zijn nu aan het ontbijten en dan gaan we denk ik weer een avontuur beleven.

Nou we zijn dus naar bergen op zoom geweest en daarna naar de Mozes brug.
Het was een super gezellige dag......mijn vrouwtje zorgt er altijd voor dat ik voldoende water en eten krijg, echt ze sleept alles mee in haar tas.

Dat voor in de auto bevalt me prima, af en toe ga ik lekker met mijn koppie uit het raam om te genieten van de wind... .

Eenmaal weer in ons huisje ben ik snel mijn Bench ingekropen en heb heerlijk nagenoten natuurlijk met mijn oogjes dicht.......

Dinsdag 20 juli

Ik was al af en toe bij mijn vrouwtje aan het bed wezen kijken of ze al wakker was, maar volgens mij was dat veel te vroeg want ze zei dat het nog geen tijd was om op te staan was.......oké toen ben ik ook maar weer in dromenland gegaan (ik weet niet hoelang ik geslapen heb) en opeens stond mijn vrouwtje bij me of ik mee ging de broodjes ophalen......tuurlijk want mijn koekje moest ik natuurlijk ook nog ophalen🤗

Na het ontbijt hebben we het lekker rustig aan gedaan totdat ik zag dat mijn vrouwtje mijn waterfles vulde.....
Dit betekende dus dat we er weer vandoor gingen.......

We werden opgehaald door die lieve mensen waar we al een keer eerder waren.

Samen zijn we naar zuid Limburg gereden om een lekkere boswandeling te maken......en ik mocht lekker los lopen 🥰
Het was weer een vermoeiende dag dus ben ik eenmaal terug weer lekker in mijn Bench gekropen...

Woensdag 21 juli

Ik heb me toch lekker geslapen😀ik mocht in het grote mensen bed.

Natuurlijk met vrouwtje weer de broodjes en mijn koekje opgehaald.

Na het ontbijt zijn we een hele toer gaan maken richting België.
Bij het monument van Bastogne zijn we uit de auto gestapt en heeft mijn baasje me geholpen om alle trappen op te komen (hij heeft me opgebeurd)
Best wel spannend allemaal.

Verder ben ik vandaag nog in Luxemburg geweest waar ik lekker een beetje spaghetti bolognaise heb gekregen..... Dat was echt zooooo lekker.

Hups de auto weer in en via België en Duitsland weer richting Nederland....

Ik voel me al echt een globetrotter 😊

Donderdag 22 juli.

Natuurlijk vanmorgen weer mijn koekje opgehaald 🐾en na het ontbijt lekker rustig aan gedaan, omdat ze alles wilden opruimen om morgenvroeg meteen te kunnen vertrekken richting huis.

Tegen half twee zijn we dan maar even in de omgeving een wandeling gaan maken.


Het  was wel één van de modderigste wandeling ooit...  .
Even lekker een wandeling in de buurt, nou dat werden bijna 8 km.                                                            Eerst over een vlonder pad, dat was nog wel leuk om te doen   

Met gevaar voor eigen  leven trotseerden we het Belgische moeras.....
Mijn hemel wat een modderige  horror weg was dat.

Gelukkig beurde mijn baasje me af en toe op anders was ik verzopen in die modder poelen
Uiteindelijk was er toch een lichtpuntje aan het eind van de horizon en stonden we weer op de verharde weg.... Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo blij was met een langsrijdende auto.....
😂🤣😂🤣

Eenmaal terug in het huisje moest mijn baasje me even onder de douche zetten om de modder er weer af te spoelen, daarna heb ik snel wat gegeten en viel als een blok in slaap in mijn veilige Bench.


Oooo oooo, ik vergeet bijna het spannendste van deze vakantie.

Ergens deze week waren mijn baasje en ik heel stoer, want we kwamen tijdens een wandeling op een bospaadje terecht waar een hele grote mama koe met haar baby stond..... Mijn vrouwtje durfde er niet heen ( hahaha bangerd is ze ook)maar mijn baasje en ik natuurlijk wel, tenminste totdat we te dichtbij waren en ik zag hoe groot mamakoe echt was  ,nou toen wilde ik ook niet verder en al helemaal niet toen mamakoe en ik oog in oog stonden.........poehey dat was eng........mijn baasje zo stoer als die is draaide zich heel rustig om en ik deed hem natuurlijk na, want per slot zijn we wel twee stoere maatjes, en liepen we terug naar mijn bange vrouwtje.

Dat was me dan toch een stoer avontuur.

 

Vrijdag 23 juli.

Oké na mijn koekje en uiteraard de broodje op gehaald te hebben was het toch echt een tijd van komen en een tijd van  gaan.
Alles hebben ze in de auto gepakt en ik keek erop toe dat ze mijn spullen niet vergaten....  
Bench ✅ ..... 3 ballen ✅ ......kauwbot ✅ .....en natuurlijk mijn eten wat nog in de keukenkast stond ✅ oké het ligt veilig in de auto dus op naar voren om afscheid te nemen en jippie ik kreeg alweer wat lekkers van die lieve mensen.....

De reis terug was vermoeiend dus heb ik af en toe lekker mijn oogjes dicht gedaan en nu zijn we weer heerlijk terug in mijn eigen veilige omgeving..... 

Al met al was het een leuke week maar ik ben blij dat we weer thuis zijn..... 
Dikke snuffel van een happy Happy 🐾😘