Zaterdag 17 april

Nou hier ben ik weer......Ik kan jullie vertellen dat ik niet stil zit hier in huize De Wit-Engel.

Vandaag hebben we een wandeling gemaakt bij het Oldenzaals Veen, ik moet zeggen dat ik heerlijk genoten heb......Na afloop gingen we nog even langs een hele hoop honden waar ik mee mocht spelen.

Er was één hond in het bijzonder waar ik erg gecharmeerd van was......Ze heette Summer, jawel een mooie dame die wel drie keer zo hoog was als ik, maar dat maakte mij niet uit....Ze was zoooooo mooi. 

Ik ben haar wel een paar uur (twee uur ) achterna gerend, eerst vond ze mij een beetje eng (snap ik wel een beetje, want ik kan nogal door blijven snuffelen),maar later was het ijs gebroken en  hadden we de tijd van ons leven (mmmmm,denk ik tenminste) onze wederzijdse baasjes waren het geloof ik een beetje zat om ons steeds zo te zien dartelen.....afijn, in ieder geval heb ik erg genoten en toen we weer thuis waren lag ik dan ook behoorlijk in coma.

 

 

 

Zondag 18 april

Na mijn avontuur van gisteren zijn we vandaag een stuk verder gereden met de auto.....ik begin trouwens autorijden steeds leuker te vinden, want ik weet dat we dan hele leuke dingen gaan doen.

Nou vandaag waren we dus bij het Buursezand ......echt, poehey....... we hebben wel even ruim 5 km gelopen....

Maar mijn korte pootjes konden dat heus wel (makkie), we hebben twee keer een korte pauze gehad, omdat ik toch best wel dorst kreeg van dat lopen....( tssss drinken en iets lekkers voor mij mee, hoe cool is dat)

Ik moet zeggen dat ik toch eigenlijk best wel een mazzelhondje ben 💕want toen we thuis kwamen kreeg ik toch een heerlijke bak vol met eten mmmmmm🐶

Ik verheug me al op het volgende avontuur 😎

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.