zondag 16 juni

Enkele maanden geleden liet Merima weten dat ze twee kaartjes voor het Dolfinarium via vakantieveilingen had gewonnen....... een paar weken later zat ik op vakantieveilingen en had de kans om ook kaartjes voor het Dolfinarium te winnen en dacht : Ach, ik probeer het gewoon......en warempel het was gelukt.....twee kaartjes voor de prijs van 1.

 

Natuurlijk meteen Merima laten weten en we besloten om gezellig samen te gaan.... De datum was geprikt en het wachten was op de gekozen datum om er samen naartoe te gaan.....We hadden Kevin gevraagd om met ons mee te gaan en zo geschiedde het dat we vanmorgen allemaal op de afgesproken tijd verzamelden bij Dylan en Merima.

Na een bak koffie zijn we dan eindelijk vertrokken richting Harderwijk.....

 

Al vrij snel doken we de grote koepel in voor een dolfijnen show.........zooooooo mooi

 

Na de Dolfijnen zijn we richting de Roggen gegaan......ook altijd heel indrukwekkend deze beesten

 

Na de roggen zijn we even bij het water gaan kijken waar Merima heel stoer richting de zwanen liep 

Toen waren toch echt de walrussen aan de beurt........jeetje wat kunnen deze beesten een showtje weg geven....... Geniet hier van de volledige show ( circa  10 minuten) echt geweldig deze beesten

Na deze geweldige show hebben we nog heerlijk over het park gewandeld.

Tot slot zijn we nog heel even Harderwijk ingelopen.......Een super mooi plaatsje ,zeer zeker de moeite waard om voor terug te komen.

 

Aan alle leuke dingen komt een end en daar hoort uiteraard gezamenlijk een hapje eten bij...... mijn jongens wisten wel iets lekkers,dus reden we naar Barneveld waar ze een heerlijk kip restaurant hebben.......en heerlijk was het...

Ik verheug me nu alweer op ons volgende uitje ..........Waarheen en wanneer  ??????? dat weten we nog niet.....

TOT Gauw..........