Donderdag 7 november

Een heleboel weten al dat Ed mij vroeg voor een geregistreerd partnerschap. 💕                                               Dit spektakel vind dus plaats op 7 februari 2020........Waarom deze datum?? nou eenvoudig, omdat we op deze datum mekaar precies 5 jaar eerder voor het eerst ontmoet hebben.

Eerst was het...........we doen er niks aan.......toen was het, oké, toch een heel klein feestje met broers, zussen en kids gewoon lekker thuis........toen opeens ,maar ik wil er wel mijn vrienden bij hebben 😂,dus toch op zoek naar een leuke locatie.......  Ed...... maar dan wil ik ook ringen....... Ik weer, ja maar geen standaard ringen, dan wil ik een workshop en ze zelf maken.

En dat was me nog een dingetje om eindelijk alles via de mail met Arto Edelsmeden ( echt prima communicatie) alles naar onze wens tot een definitief akkoord te komen ( maat van de ringen,breedte van de ring, schets van hoe je het wilt,wel of geen steentje, enz. enz.) ......

Nou en vandaag💖was dus de dag👌

Hoe bijzonder is dat.....je eigen ontwerp, en Ed die mijn ring maakt en ik die van hem, plus nog wat extra's wat ook echt niemand heeft  

Zoooooooo super leuk om te doen, echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke manier om samen iets leuks te doen wat niemand anders heeft.

Graag deel ik met jullie een aantal foto's  en foto's van onze mede workshop avonturiers van ons super geweldig avontuur, alleen zal ik nog niet het eind resultaat met jullie kunnen delen want er moet nog iets buiten deze workshop gebeuren en omdat de grote dag pas in februari plaats vind.

Maar als je een lullig staafje voor je neus krijgt en denkt!!!!!!👀🤷‍♀️ dit gaat nooit wat worden en je dan super trots en helemaal onder de indruk een paar uur later weer naar huis gaat omdat het echt super leuk is geworden, dat is toch wel even een vermelding waard zonder te verklappen hoe het uiteindelijk eruit komt te ziet.... Ik kan alleen maar zeggen dat ze nog mooier dan mooi zijn geworden , het overtreft echt mijn stoutste dromen, en ik kan niet afwachten om ze te showen.

We hadden een erg leuke groep (van oud naar jong) met uiteenlopende verhalen waarom ze samen een ring maakten , en dan het eigenaars echtpaar Pernille en Mayken die echt geweldig waren......zo gezellig en spontaan allebeide.

Ik wil zeer zeker nog een keer terug😍

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.