6 Oktober

Al een hele tijd wilde ik weer eens met de trein ,omdat het echt super leuk is om dit samen te doen....lekker relaxed en ongedwongen.

Opeens komt er weer een treinaanbieding voorbij en uiteraard meteen twee kaartjes gehaald.

Voor 32 euro kun je gewoon heel Nederland op zijn kop zetten. Bijna tegelijkertijd en unaniem hebben we besloten om deze keer Den Haag te verblijden met onze altijd stralende aanwezigheid.

Wat is Den Haag toch een mooie historische stad met weliswaar behoorlijk wat nieuwbouw, maar de historie is echt in ere gehouden.

Uiteraard hebben we het binnenhof bezocht en ik moet zeggen dat toen ik er als kleine Suusje was ik me niet meer kan herinneren dat het zo groot was.                                                                                                 Erg indrukwekkend, hoewel ik er niet warm of koud van werd dat hier zoveel bekende Nederlanders rondlopen.

Na het binnenhof was het koninklijke werkpaleis  Noordeinde aan de beurt om te bewonderen.... erg leuk al dat goud maar ook hier werd ik niet warm of koud van..... eerlijk gezegd doet mij al die pracht en praal niet veel, maar het is wel leuk om het eens gezien te hebben.... 

Echt genoten heb ik dan ook van al die mooie oude panden die Den Haag rijk is.

O,jaaaaaa we hebben ook nog Chinatown bezocht, en we zagen nog een winkel "van Delft" de pepernotenfabriek anno 1880 waar ze 50 smaken pepernoten hebben.

Na de middag hebben we besloten om nog even een kijkje te nemen in Gouda....nou ik kan jullie vertellen dat deze stad ook zeer zeker de moeite waard is om te bezoeken, ik was vooral onder de indruk van het oude stadhuis op het marktplein, hier hebben we dan ook veel foto's van gemaakt.....

 

Ik zou zeggen geniet van alle foto's en overweeg ook eens om gezellig samen de trein te nemen.....wij vinden het tenminste leuk.

Eerst de foto's van Den Haag

En nog een paar fotos van Gouda

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.