Hallo lieve familie , vrienden en kennissen van Ed en Susanne.

Ik wil me even voorstellen, daarvoor gebruik ik even mijn super lieve bericht op de website van Dierenopvang Hengelo.

Mijn verzorgers aldaar hebben het even voor mij op de website gezet omdat ik helaas niet zo kundig ben wat dat betreft 😜 Oké nu mijn verhaal waardoor Susanne helemaal verliefd op me werd 🥰

 

Mijn naam is Eppy ik ben nog jong, 9 maanden en weet nog niet zo goed hoe alles werkt op zo’n “ikzoekeenleukbaasjesite”.

Mijn verzorgers hebben gezegd dat ik alleen even hoef te vertellen wie ik ben, wat ik graag doe of juist niet doe, waar ik wil wonen. (Ook moest ik meteen vertellen dat je alleen per mail kunt reageren, lees ook het verhaaltje tot het eind. Heb zo mijn best hiervoor gedaan)

Ik ben dus Eppy, zoals jullie kunnen zien ben ik best een knappe jongen al zeg ik het zelf. Onder dit knappe en schattige uiterlijk zit ook een stoere en ondeugende puber. De eerste dag dat ik hier was, liep ik al rond als of ik hier altijd al had gewoond. Ik snuffelde overal. Vond het niet zo lekker ruiken en heb daar even wat aangedaan. Ik heb in elk hoekje even mijn pootje opgetild en een plasje gedaan. Als ik even alleen in mijn kamer zit en ik hoor mensen praten, begin ik te blaffen of te krabben aan de deur. Voor mij is dat heel normaal om te doen. Mijn verzorgers hebben mij verteld dat ik niet overal binnen mag plassen, ze zeggen dat ik nog niet (helemaal) zindelijk ben? Het alleen zijn vind ik ook niet zo leuk en ben ik liever niet. Kinderen vind ik leuk om mee te spelen. Tijdens het spelen laat ik wel eens per ongeluk voelen hoe scherp mijn tanden zijn. Niet om iemand pijn te doen of omdat ik boos ben. Het komt omdat ik een blij ei ben en ga stuiteren als er met mij gespeeld word.

Heeft u voldoende tijd voor en geduld met mij? Denkt u dat u mij kunt bieden wat ik nodig heb? Stuur mijn verzorgers dan een mail waarin u vertelt wat u mij kunt bieden. Mijn verzorgers gaan dan kijken wie het beste bij mij past. Ik ben natuurlijk super knap en lief enz enz dus ik denk dat er veel mensen gaan reageren. Mijn verzorgers hebben gezegd dat ik ook moet vertellen dat reageren op mij niet meteen betekend dat je het dan wordt. Ik ga samen met hun alle mailtjes door spitten en heb zelf gelukkig ook nog een beetje inbreng. Geef ons hier voor een beetje tijd.

Omdat ze zeker willen weten dat mensen niet gaan “funshoppen” mag ik niet meteen met u mee. Iets met niet over één nacht ijs gaan? Terwijl het lente is, snapt u het? Hopelijk tot snel.

 

 

Nou zeg nou zelf...…heb ik dit niet goed gedaan .

Jullie kunnen je natuurlijk wel voorstellen dat er erg veel mailtje binnen kwamen voor mij en ik heb ze ook allemaal met mijn verzorgers aandachtig door gespit, totdat er deze mail voorbij kwam.

Hallo lieve Eppy

Ik zie dat jij een baasje zoekt, nou dat komt heel goed uit want wij zijn op zoek naar zo’n lief schattig stoer vriendje. Ik hoop dat we een keer kunnen kennis maken en dat we je dan in onze armen kunnen sluiten om je de tijd van je leven te geven. Ik zal ons even voorstellen.

Wij zijn Edward en Susanne en wonen in Oldenzaal. (allebeide midden 50) We wandelen heel veel en missen dan de gezelligheid van een viervoeter. Wel wonen er hier twee katten Tom en Jerry maar dat zijn super lieve katten waar je weinig last van zult hebben. (onze dierenarts verteld ons telkens dat ze nog nooit zulke lieve katten heeft meegemaakt) Onze Jerry is vaak buiten maar onze Tom is een echte huiskat die heel graag wil spelen en misschien wel een speelkameraad voor jou. Ik hoop dat je er nog bent voor ons en dat we mekaars vrienden voor het leven kunnen worden.

Groetjes Susanne en alvast een pootje van Tom en Jerry

 

Ik was zo super blij.....iemand die speciaal aan mij gericht reageerde. Nou daar hoefde ik echt niet over na te denken...…met deze mensen wilde ik wel kennis  maken, dus stuurde ik dit bericht terug.

 

Goedemiddag, Wij hebben even overleg gehad met Eppy en wij mogen namens hem het woord doen. Uw mail spreekt hem aan en hij wil graag kennis met u maken. Kunt u ons een aantal dagen en tijden door gegeven waarop u kunt? Wij kunnen dan kijken op welke dagen en tijden wij nog plek hebben. I.v.m. corona werken wij alleen op afspraak. Deze plannen wij in de middag in van maandag tot en met vrijdag. Wij hebben blokken om 13.00,13.45,14.30 en 15.15. Met vriendelijke groeten, Eppy en Team Dierenopvang Hengelo

 

En yessssss  op 1 april ( en nee dat is echt geen grap) kwamen ze me bezoeken....... Ik heb zo mijn stinkende best gedaan om te zorgen dat ze mij lief zouden vinden........

Maar dat was eigenlijk niet eens nodig, met dat we mekaar zagen was het wederzijdse liefde op het eerste gezicht....... Ik wilde meteen met ze mee ,maar de dierenarts wilde me nog niet laten gaan, onder het mom van: elk dier mag mee mits ze volledig gezond verklaard zijn, en omdat ik een oorontsteking heb mag ik dus nog niet mee. Maar ze beloofden me om de volgende dag  terug te komen om met mij te gaan wandelen. En als ik na de Pasen, (dinsdag dus) goedgekeurd word door de dierenarts mag ik lekker met ze mee.

En ik mag jullie lekker vertellen dat ik dan Happy mag heten......omdat we dan allemaal happy zijn 😘

Nee om de katten maak ik mij geen zorgen....... Die kan ik wel aan, en als ze moeilijk doen laat ik ze gewoon mijn allerliefste snuitje zien.....dat heeft tenminste bij mijn nieuwe mensenvrienden ook geholpen......

Nou de volgende dag zoals beloofd stonden ze weer voor mijn snuitje en hebben me mee genomen voor een heerlijke wandeling (mmm ze vonden me een stuiterbal hahaha omdat ik alle kanten op sprong hahaha)

 

 

Toen we terug kwamen bij de opvang werden we blij verrast😀 Als wij alle drie het goed vonden mocht ik nu al mee...Yessssss, dat wilden we allemaal wel, dus hebben mijn nieuwe baasjes meteen de adoptiepapieren getekend ,wel moesten ze beloven om nog een keer naar de dierenarts die mijn oor behandelde te consulteren.

Wel de adoptie was een feit.🥰

 

Ik kan jullie vertellen dat ik nu al heel wat avonturen heb beleeft, dat beloofd wat voor de komende jaren.

Bij thuiskomst heb ik kennis gemaakt met Tom en Jerry.

Jerry hield alles scherp in de gaten terwijl Tom indruk op mij probeerde te maken....tsss ik word echt niet bang van dat gegrom en die dikke staart, dan zal hij wel met wat anders moeten komen.

Al gauw mocht ik  mee voor een boodschap bij de dierenspeciaalzaak waar ik een mooie riem, wat lekkers en wat ballen mocht kopen.

Vandaaruit weer in de auto en door voor een klein bezoekje naar oma in Holten.

Nu zit ik dus hier heerlijk thuis waar ik een knuffelbeer kreeg die ik uiteraard met een paar judospecialiteiten meester ben geworden (helaas is die beer nu al een poot kwijt😏) echt leuk allemaal.

Nou wat een avontuur was dit allemaal en ik kan niet wachten totdat het morgen is, want ze hebben me beloofd dat ik mee mag naar de zee, maar daar vertel ik een ander keer wel over, voor nu vind het het wel genoeg geweest.

 

Mijn lieve vrouwtje Susanne heeft mij bij de eerste kennismaking belooft dat ik bij hun op de website https://opreismetedensuus.nl een eigen pagina krijg voor al mijn avonturen die we gaan beleven......hoe cool is dat. Nou en hier ben ik dan.......🥰 op mijn eigen pagina speciaal om kennis met jullie allemaal te maken. En om mijn lieve verzorgers te laten zien dat de naam Happy precies bij mij past.

 

Nu nog even wat foto's en filmpjes van mijn stralende persoonlijkheid

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.